ERDON Helyi hírek

2011.03.13. 15:48

Publika – harmadjára Nagyváradon

<p>Nagyvárad - Szombat este 21 órai kezdettel ismét a nagyváradi, Városháza utcai Queens Pubban koncertezett a bukaresti Publika együttes, mely Váradon kivételes népszerűségnek örvendhet. Rövid idő leforgása alatt harmadik alkalommal léptek fel ugyanis az itteni közönség előtt.</p>

A zenekar körülbelül három évvel ezelőtt alakult, első albumuk az Unde eşti címet kapta. A pop-rock zene kedvelői hamar felkapták az együttest, játéktechnikájuk koncertről koncertre tovább fejlődött. Az újabb nagyváradi fellépésük alkalmával sem okoztak csalódást a közönségnek. A kétszer 45 percből álló koncerten a rajongók a jászvásári születésű énekessel, Ionut Ruscior-ral közösen énekelték az ismert és kevésbé ismert dalokat és feldolgozásokat. A sikerhez kétség kívül a szólista kiváló - már már igéző - énekhangja is hozzájárult, de nagyot alakítottak az együttes további tagjai is: Florin Giuglea (gitár), Hanes Radu (dob), Robby G (billentyűs) valamint Adi Ciuplea (basszusgitár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!