ERDON Helyi hírek

2011.03.29. 08:55

Megvannak a jelentkezők

<p>Nagyvárad - Hétfőn bontotta ki a nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) az elektronikus jegyrendszerre kiírt versenytárgyalásra benyújtott ajánlatokat.</p>

Csuzi István, az OTL igazgatója oldalunknak elmondta, hogy két bukaresti, egy spanyol és egy nagyváradi cég jelentkezett a két tételből: magából az elektronikus jegyrendzserből, és az ehhez kapcsolódó számítógépes infrastruktúrából álló versenytárgyalásra. Az igazgató elmondta, hogy az ajánlatok kiértékelése most következik, de az máris tudható, hogy az elektronikus jegyrendszer kiépítésére mindegyik jelentkező 600 ezer euró alatti ajánlatot tett, és a számítógépes hálózat beszerzése sem fogja meghaladni a százhúszezer eurót. „Miután megfelelően kiértékeltük az ajánlatokat, sort kerítünk az internetes versenytárgyalásra, amelyen a cégek megtehetik utolsó ajánlataikat” - mondta Csuzi, hozzátéve, hogy az internetes versenytárgyalás két-három héten belül fog lezajlani.

Pap István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!