ERDON Helyi hírek

2011.01.02. 13:42

Előadás a test és a lélek betegségeiről

<p><span><span lang="hu">Nagyvárad - Csütörtök este Szilágyi Mária kárásztelki születésű, Százhalombattán élő pszichológus, kinezológus tartott előadással egybekötött ingyenes életvezetési tanácsadást a nagyváradiak számára az Ady Endre Líceum egyik osztálytermében. </span></span></p>

Mintegy harminc érdeklődő jelent meg az érdekesnek ígérkező, Stresszoldás című előadáson. Szilágyi Mária az előadás megkezdése előtt érdeklődésünkre elmondta: „Segítő szándékkal jöttem. Húsz éve kerültem Magyarországra és azóta foglalkozom az emberi lélek és a testi betegségek összefüggéseinek területével. Közben végeztem el a pszichológiai egyetemet az Európa Akadémián, ahol kineziológiát is tanultam, azóta pedig nagyon sok energetikai módszert sajátítottam el. Transzgenerációs epigenetikus kineziológiára specializálódtam. Ennek segítségével generációkra visszamenőleg helyre lehet hozni azokat a tévedéseket, melyeket őseink követtek el, ezáltal pedig új irányt vehet a generációs vonalunk és megszabadulhatunk akár a testi betegségektől is.” Az előadás témájával kapcsolatban Szilágyi Mária elmondta: „A stressz oka mindig az, hogy nem vagyunk rendben önmagunkkal és ezáltal a környezetünkkel. Akkor tudunk egészségesen gondolkodni, érezni és cselekedni ha gondolatainknak, érzéseink és cselekedeteink összhangban vannak. Erre a lelki egyensúlyra a fizikai test is reagál, így a harmónia megtalálása nem csak lelki, hanem testi egészséget is eredményez.” A mintegy két órás találkozó keretében a jelenlévők egyéni problémáikat is megoszthatták az előadóval, aki segített megoldást találni rájuk.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!