ERDON Helyi hírek

2010.12.04. 19:00

Téli bált tartottak az Adyban

<p>Nagyvárad - A nagyváradi Ady Endre Líceum diáktanácsának szervezésében péntek este téli bált tartottak a tanintézet dísztermében.</p>

A hagyományos rendezvényen nem csak az adysok, hanem más középiskolából érkezett bálozók is részt vettek. Az igazi báli hangulat megteremtése érdekében a fiatalok báli ruhát öltöttek.Az este során a társasági táncé volt a főszerep és elsősorban a heti rendszerességgel megszervezett táncestek résztvevői csillogtatták meg tánctudásukat. Fellépett a nagyváradi Főnix Mazsorettcsoport és a Ramona és Cristina Gavris  nevével fémjelzett jazzbalett csoport.

Czvikker Lilla a könnyűzene egyik népszerű slágerét, Alicia Keys Empire state of mind című dalát adta elő, nem kevés sikerrel. A bál utolsó óráiban a zsűri -és -bálkirálynőt választott. Jakobi Zsuzsanna DT elnöktől, az este főszervezőjétől megtudtuk, hogy a szponzoroknak köszönhetően a nyertesek értékes tárgynyereményekben és vásárlási utalványokban részesültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!