ERDON Helyi hírek

2010.12.10. 11:42

Tükörakció a határ két oldalán

<p>Bihar megye - A Bihar és Hajdú-Bihar megyei rendőrök újabb tükörakciót szerveznek az előttünk álló hétvégén, vasárnap 8 és 14 óra között.</p>

Az akció elsődleges célja a 2011-es Schengeni övezethez való csatlakozás előkészítése az együttműködés jegyében, valamint az antiszociális cselekmények, az utcai bűnözés, az illegális határátlépés kiszűrése, a közrend fenntartása, valamint a közúti balesetek megelőzése.

Az egyidejű akciót a Bihar Megyei Rendőrség, és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőrkapitányság szervezi, az előző tükörakciók mintájára. A romániai rendfenntartók vegyes járőröket szerveztek meg, melyek főleg a román-magyar határ közelében fognak szolgálatot teljesíteni. Nagyváradi, székelyhídi, margittai, érmihályfalvi, nagyszalontai közlekedési rendőrök és bűnmegelőzők, míg a határ másik oldalán a Hajdú-Bihar megyei kollégák egyaránt kiveszik a részüket az akcióból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!