ERDON Helyi hírek

2010.12.07. 13:22

Megerőszakolták

<p>Bihar megye - Hétfőről keddre virradó éjszaka súlyos vérzéssel a sürgősségi osztályra került egy 22 éves görbedi nő, akit megerőszakoltak. A rendőrök már el is fogtak egy gyanusítottat.</p>

A Bihar Megyei Mentőszolgálat tájékoztatása szerint az ügyeletes orvosokat keddre virradó éjszaka hívták a görbedi áldozthoz, aki intenzíven vérzett és azt mondta, hogy megerőszakolták. A súlyos állapotban lévő nőt a nagyváradi nőgyógyászatra szállították.

„Nemiszervi sérüléseket állapítottunk meg, egyértelműen agresszióra utaló sérürüléseket találtunk. Nem volt szükség műtéti beavatkozásra, de kezeltük és most az intenzív osztályon van, és ott is marad addig, amíg állapota stabilizálódik” - nyilatkozta Traian Muresan, a kórház egészségügyi igazgatója. Az intézményvezető elmondása szerint a nő állapota jó. A fiatal nőt törvényszéki orvosi vizsgálatnak, és pszihiátriai vizsgálatnak is alávetik, ugyanis sokkot kapott.

„Mi már beazonosítottunk egy gyanusítottat az ügyben. Folytatjuk a vizsgálatokat annak érdekében, hogy megállapítsuk a történtek körülményeit, hogy azután meghozhassuk a szükséges intézkedéseket” - mondta Ioana Indries a Bihar megyei rendőrség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!