ERDON Helyi hírek

2010.12.19. 12:52

Jótékony forralt bor

<p>Nagyvárad - A nagyváradi Rotaract Klub, a Rotary és az Interact Klubok közreműködésével jótékonysági akciót szervezett, melynek helyszíne a nagyváradi sétálóutca, célja pedig egy élesdi szegény család megsegítése.</p>

Stefan Serban az akció egyik szervezője elmondta, hogy a nagyváradi karácsonyi vásár keretében a Fő utcán egy fabódénál forralt bort és meleg teát árulnak az arra járóknak. „Nyalkókákat és gyertyákat is lehet itt vásárolni, illetve adományokat is elfogadunk. Az így befolyó összeget arra fordítjuk, hogy szebbé tegyük egy élesdi család karácsonyát” - fogalmazott Serban, aki elárulta azt is, hogy egy forralt bor ára hat lej, amennyiben a vásárló a kannát meg akarja tartani emlékbe, amennyiben, csak annak tartalmát akarja meginni, akkor négy lejt kell fizetnie. A forralt bort és meleg teát árusító jótékonysági bódé csütörtökig naponta nyitva lesz déltől este kilenc-tíz óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!