ERDON Helyi hírek

2010.12.07. 12:38

Újabb felsőoktatási projekt

<p>Nagyvárad - A Nagyváradi Állami Egyetem több romániai felsőoktatási tanintézettel közösen újabb európai uniós finanszírozású projektet hirdet.</p>

A közel 20 millió euró összértékű Practeam projekt a gazdaságtudományi szakos diákok gyakorlati képzésén alapszik. Megvalósítási ideje 2010 október 1 és 2013 szeptember 30 közötti időszak. A projektfelelős Anca Dodescu dékán. Általános célja a gazdasági szféra és az egyetemről kikerülő gazdasági diplomások közötti munkakapcsolat megteremtése. A projekt célcsoportja: 162 gyakorlati oktató, 1620 egyetemista és 810 mesteri szakos hallgató. Elsőként létrehozzák a PracTeam központokat, kiválasztják a résztvevő diákokat, majd ötletbörzét tartanak. Több műhelymunkára, különböző találkozókra, tankönyvek összeállítására, valamint pályaválasztási tanácsadásra is sor kerül majd. Bővebb információkért kattintson a www.practeam.ro honlapra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!