ERDON Helyi hírek

2010.12.01. 14:17

30 lány jutott tovább a Miss December elődöntőjére

<p>November 29-én lezárult az internetes jelentkezés a Miss December szépségversenyre, melyre mintegy 80 lány nevezett be Erdély majd minden területéről, sőt még az anyaországból is több lány jelentkezett.</p>

Az internetes zsűri döntése alapján 30 lány jutott tovább a december 3-i elődöntőre, melyre Gyimesközéplokon kerül sor. Csíkszereda, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Marosvásárhely, Sepsiszentgyörgy és Kézdivásárhely legszebb lányai közül 18 jut be a Miss December döntőjébe. A megmérettetés szombaton este 19 órakor kezdődik a csíkszeredai Szakszervezetek Művelődési Házában.

A műsort színesíti divatbemutató, humor koktél, könnyűzenei fellépés, valamint bodybuilding bemutató. A zsűri tagjai: Simona Andreea Ungureanu, többszörös szépségkirálynő, Péter Klára, a Cleopatra Fodrászat tulajdonosa, Kész Csaba-Levente a Heti Hírdető főszerkesztője, Salamon Márton László, az Új Magyar Szó főszerkesztője, Stirbu Flaviu, a Digra.ro tulajdonosa, Sükösd Ede, az Ilu üzletlánc tulajdonosa, Rus Sándor, cégvezető (Szentegyháza volt polgármestere) és Dénes Gábor, a Speedmaster Nyomda tulajdonosa.

Jegyek elővételben megvásárolhatók a csíkszeredai Szakszervezetek Művelődési Házának jegypénztárában 10 lejért, a verseny előtt a helyszínen 15 lejért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!