ERDON Helyi hírek

2010.11.01. 13:51

Több mint 150 személy mulatott a Mega Halloween Bálon.

<p>Nagyvárad - Pénteken került megrendezésre az Eclipse Club (O.Goga u.35) első de nem utolsó Mega Halloween Bálja. Este hét órakor vette kezdetét a mulatozás és éjjel négy órakor még sokan ropták a táncot.</p>

A halloween hangulatot és a talpalávalót biztosították a Koktél és a Sláger-Meister zenekarok frontemberei. A szervezők megannyi meglepetéssel várták a kedves vendégeket, barátokat és klubtagokat. Az egész épület pompázott a halloween díszitésben, mindenhol faragott tökök és kísértetes figurák emelték a bál hangulatát. Az asztalok szép magyaros hímzésű terítőkkel, kis faragott tökökkel és megannyi italokkal csábították a leülnivágyókat. A táncparket sosem hűlt ki, több mint 150 személy ment el a bálba hogy magyar élő muzsikára táncoljon, nótázzon és szórakozzon. Az est folyamán megválasztották a Halloween Bál királynőjét és királyát.

A szervezők virágkoronával díjazták a nyerteseket. Nagyon sok dícséretet és tapsot kaptak azok a személyek is akik különlegesen szép fehér ruhákkal és színes maskarákkal kápráztatták el a vendégeket. A fehér ruhák azért voltak nagyon érdekesek mert amikor lekapcsolták a világítást egy különleges UV fény hatására úgy tünt hogy igazi szellemek kísértenek a táncparketten. Mindenki nagyon jól érezte magát. A szervezők, Karcsi bácsi és Bücsi Lóri, szeretettel várnak minden kedves vendéget a Mega Mulatós (péntek), Mega Party (szombat) és Vasárnapi Mulatós eseményekre. November 26-án ismét mega esemény lesz, méghozzá Erzsébet és Katalin Bál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!