ERDON Helyi hírek

2010.11.10. 15:38

Színjátszó csoportok találkozója Nagyváradon

<p>A Királyhágómelléki Református Egyházkerület (KRE) Missziói Ügyosztálya a Nagyvárad-Velencei Református Egyházközséggel (utóbbi, mint ötlet- és házigazda) közösen november 13-án, szombaton szervezi meg a Királyhágómelléki Református Ifjak Színjátszócsoportjainak Találkozóját (KRISZT) – tájékoztatott Farkas Antal református lelkipásztor, a rendezvény főszervezője.</p>

Az egész napos együttlét délelőtt 10 órakor Kondor Endre biharvajdai lelkipásztor nyitó áhítatával kezdődik, majd Farkas Antal házigazda lelkipásztor köszönti az ifjakat. Ezután kerül sor a résztvevő csoportok előadásaira. Egy közös ebéd elfogyasztása után 14 órától a Meleg Vilmos, Daróczi István, Rácz Mari, Varga Vilmos színművészek és Veres-Kovács Attila lelkipásztor alkotta zsűri kiértékeli és díjazza a színjátszó csoportok előadásait, majd Vinczéné Pálfi Judit, egyházkerületi missziói előadó tart záró áhítatot. 15 órai kezdettel a nagyváradi Mozaik együttes ad élő koncertet a fiataloknak. Szatmár megyét a Lázári Református Egyházközség színjátszó csoportja képviseli a rangos eseményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!