ERDON Helyi hírek

2010.10.25. 11:28

Szüreti bál volt Püspökiben

<p>Nagyvárad - Szombat este jó hangulatú szüreti mulatság helyszíne volt a biharpüspöki Bocskai István Közösségi Ház. A körzeti RMDSZ szervezésében zajló hagyományos bálon több mint száz, többségében fiatal résztvevő volt jelen.</p>

Ilyen nagy érdeklődésre még a szervezők sem számítottak. A nagy létszám ellenére családias hangulatban telt el a mulatság, hiszen nagyrészt mindenki ismerte egymást. Más Püspökiben szervezett közösségépítő rendezvényhez hasonlóan a rendezvény elsősorban az itt élőknek szólt és célja a hétköznapok rutinjából való könnyed kikapcsolódás. A bál a Juhász Gyula Általános Iskola 1-4 osztályos diákjaiból álló néptánccsoport fellépésével vette kezdetét. Őket Újvári Janka tanítónő kísérte el. A gyerekek fellépésére a szülők, rokonok, ismerősök is eljöttek. A bulin a színészekből álló Bohém Band zenélt. Örökzöld slágereket, lakodalmas nótákat és rockosabb hangzású közkedvelt dalokat egyaránt játszottak. Volt tombola sorsolás is, melynek keretében használati tárgyakat lehetett nyerni. A szüreti mulatság hajnali ötig tartott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!