ERDON Helyi hírek

2010.10.29. 09:30

Közgazdasági Egyetem Sajtóközlemény

<p>A Nagyváradi Közgazdasági Egyetem, inter-regionális kooronátori minőségében a nők és férfiak közötti Esélyegyenlőségi Országos Ügynökséggel, a temesvári Nyugati Egyetemmel, az aradi „Aurel Vlaicu” Egyetemmel, a nagybányai Északi Egyetemmel, a resicabányai „Eftimie Murgu” Egyetemmel, a szatmárnémeti Kereskedelmi Akadémiával és a Romániai Tudományos Menedzsment Egyesülettel közös együttműködésben, a „Vállalkozói szellem és az esélyegyenlőség.Egy inter-regionális női vállalkozói iskolamodell.” elnevezésű projek keretében, az Európai Szociális Alapból finanszírozott – „Befektetés az emberekbe!” projektre vonatkozó POSDRU/9/3.1/S/5–ös szerződés értelmében meghirdeti:</p>

Az én üzleti tervem”verseny és Szatmár megye 12 vidéki központjában megrendezésre kerülő, az AntrES női vállakozói esélyegyenlőség gála II. fordulójának megszervezését.

A projekt gyakorlatba ültetésének határideje: 2009. 01.05 – 2011.01.05. Értéke: 12 500 104 lej.

2010. október 1.–30. között, a vidéki AntrES központokban került sor „Az én üzleti tervem!” verseny, vidéki szintű II. fordulójára. Ezen a versenyen több mint 144 üzleti terv vesz részt, amelyeket az I. célcsoportként menedzser nők, II. célcsoportként pedig olyan hölgyek nyújtottak be, akik szeretnének saját vállalkozást létrehozni, és akik 2010. július1. – szeptember 31. között az AntrES Vállalkozói Iskolák keretében ingyenes képzésben részesültek.

A vidéki központokban megrendezett„Az én üzleti tervem”verseny keretében, értékelt üzleti tervek sorrendjét és a Női Vállalkozói Iskolai végzettséget igazoló okleveleket az AntrES vidéki központokat működtető polgármesteri hivatalok szkéhelyén az „AntrES női vállakozói gálák” keretében adják át. Így:

  • Bikszád, Turc, Halmi, Kolcs, Szamosborhíd,Aranyos meggyes, Vetés, Szamosdob, Szatmárudvari, Majtény, Érkávás, Kányaháza – 2010. október 24–én.

2010. október 25. – 30. között szervezik meg „Az én üzleti tervem” verseny helyi szakaszát,a helyi AntrES központokban. Ezen a versenyen a 144 üzleti terv közül, a vidéki központokban kiválasztott, legjobb tervek vehetnek részt.

A helyi szakasz legjobb üzleti terveinek díjazására az „AntrES női vállakozói gálán”kerül sor a polgármesteri hivatalok székhelyein működő AntrES helyi központokban:

  • Avasfelsőfaluban: 2010. október 31.

  • Erdődön:2010. október 31.

  • Nagykároly: 2010. október 31.

  • Tasnádon: 2010. október 31.

A rendezvényeken egyenként 1000 lej értékben fognak díjakat kiosztani, minden vidéki AntrES központ esetében egyet.

Projekt menedzser: dr.Anca Dodescu egyetemi tanár

Bővebb felvilágosítások: a www.antres.ro honlapon.

Területi koordonátor:dr. Flavia Nistor (Chiorean)egyetemi adjunktus, e-mail:flavia_chiorean@yahoo.com

Avasfelsőfalui helyi koordonátor:dr. Andreica Romulus, egyetemi adjunktus e-mail: academiacomercială@yahoo.com

Erdődi helyi koordonátor: drd. Andreica Angela, egyetemi adjunktus e-mail: academiacomercială@yahoo.com

Nagykárolyi helyi koordonátor : drd. Chiorean Flavia, egyetemi adjunktus e-mail: flavia_chiorean@yahoo.com

Tasnádi helyi koordonátor: drd. Andreica Cristina, egyetemi adjunktus e-mail: academiacomercială@yahoo.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!