ERDON Helyi hírek

2010.10.12. 16:11

Elegendő lesz a pénz Halmiban

<p>Szatmár megye - „Annak ellenére, hogy a román kormány ebben az évben már több ízben is alaposan megcsonkította költségvetésünket, úgy néz ki, hogy év végéig minden alkalmazottunk számára biztosítani tudjuk a béreket és fizetéseket, és remélhetőleg a közüzemi számlákat is ki tudjuk fizetni” – nyilatkozta lapunknak Incze Lajos, Halmi község polgármestere.</p>

Mint ismeretes, a halmi polgármester ebben az évben már többször is nyíltan felvállalta az RMDSZ-nek a Demokrata Liberális Párttal (PD-L) való országos szintű koalíciójának bírálatát. Incze szerint, ha az RMDSZ országos vezetősége döntésének értelmében már a kezdeti nehézségek és problémák jelentkezésekor, és még időben kilépett volna a kormánykoalícióból, akkor már rég nem itt tartana az ország, mint most, hiszen egy szakértői kormány irányításával sokkal előrébb tarthatna Románia a gazdasági válságból való kilábalás terén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!