ERDON Helyi hírek

2010.10.17. 14:34

A közönség megköszönte amit hallott

<p>Szatmár megye — A szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza zsúfolásig megtelt az október 15–én koncertező „Lagzi Lajcsi és zenekara” nevére.</p>

A szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza zsúfolásig megtelt az október 15–én koncertező „Lagzi Lajcsi és zenekara” nevére. Az Utazási Expó keretén belül megszervezett eseményre körülbelül hatszázan voltak kíváncsiak. A műsor a közönségnek nagyon tettszett, többször is kemény tapssal köszönték meg azt amit a színpadról hallottak. A dalok a nézők számára ismerősek voltak, lakodalmas egyveleg, operett, nóták, a Csitári hegyek alatt című népdal közismert dallamai is felcsendültek. A szünetben CD–t, DVD–t és magnókazettát lehetett vásárolni, amiért sorban álltak a rajongók, kiknek Lagzi Lajcsi szinte szusszanás nélkül dedikált. A műsor második fele ugyanolyan jó hangulatban telt el amit az előző, s ezt a nézők a ráadás elhangzása után fennállva, vastapssal jutalmazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!