ERDON Helyi hírek

2010.10.15. 17:43

A gyakorlaté a főszerep

<p>Szatmár megye — A Szatmár–Németi Egyházközség ifjúsági terme adott helyt október 14–én annak a kezdeményezésnek, melynek célja egy műkedvelő színjátszókör megalakítása volt.</p>

A Szatmár–Németi Egyházközség ifjúsági terme adott helyt október 14–én délután annak a kezdeményezésnek, melynek célja egy műkedvelő színjátszókör megalakítása volt. Az első találkozásra a középiskolás diákság képviselőin kívül egyetemet végzett munkanélküli is eljött. Az találkozáara 12 személy gyűlt össze, az ilyenkor szokásos rövid bemutatkozás után közel két és fél órában helyzetgyakorlatok segítségével próbálták ki megfigyelő és utánozó képességüket a vállalkozó kedvű tagok, egymás mozgásának a megfigyelésével, majd utánzásával. Ezt követően mindenki egy állatnak a nevét kellett hogy kimondja, amit majd társai biztatása mellett meg is kellett elevenítenie. Mint a szervezők elmondták, az első négy–hat hónapot a felkészülésre kell szánni, és csak ezt követően kerülhet sor arra, hogy első előadásukban gondolkodjanak. Mint Kovács Mihály szervezőtől megtudtuk, a csapat tagjai legközelebb október 21–én találkoznak újra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!