ERDON Helyi hírek

2010.08.05. 16:50

Valláserkölcsi program a szatmári börtönben

<p>Szatmár megye — Augusztus 2. és 6. között a PRISON FELLOWSHIP ROMÁNIA Alapítvány munkatársai, két holland állampolgárral együttműködve valláserkölcsi program megszervezésével és lebonyolításával támogatja a Szatmár Megyei Büntetésvégrehajtási Intézeben fogva tartott rabokat.</p>

Augusztus 2. és 6. között a PRISON FELLOWSHIP ROMÁNIA Alapítvány munkatársai, két holland állampolgárral együttműködve valláserkölcsi program megszervezésével és lebonyolításával támogatja a Szatmár Megyei Büntetésvégrehajtási Intézeben fogva tartott rabokat. Több olyan fogoly van, akiket senki sem látogat, számukra tisztálkodási cikkeket, írószereket, füzeteket, levélpapirokat ajándékoztak a vendégek. Az Országos Börtönparancsnokság és a civil szervezet között megkötött együttműködési szerződés célja, hogy a nevelő jellegű tevékenységek megszervezésével járuljanak hozzá a börtönviselt személyek szabadulását követő társadalmi visszailleszkedéséhez — tájékoztatott a Raluca Dimulescu szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!