ERDON Helyi hírek

2010.08.22. 11:39

Nagy szelektív hulladékgyűjtés a Félszigeten

<p>A Félsziget Fesztivál idén is olyan esemény kíván lenni, amely tekintettel van a környezetre. Ezért a szervezők az EcoRom Ambalajeval karöltve és a rendezvény támogatói (Coca-Cola, Heineken) segítségével 2010-ben is díjazzák azokat, akik részt vállalnak a szelektív hulladékgyűjtésben az ország legnagyobb fesztiválján.</p>

A Zöld PONT-nál a söröspoharakat és PET-palackokat Coca-Cola termékekre, Ciuc sörre, pólóra, frisbeere, karkötőre és gulyásra lehet cserélni. Ráadásul nem csak azokat jutalmazzák, akik a Zöld PONT-hoz viszik a hulladékot, hanem azokat is, akik a fesztivál területén felállított szelektív hulladékgyűjtő pontok bármelyikét használják: köztük 2000 karkötőt osztanak szét.

A Félsziget Fesztiválra augusztus 26-29. között kerül sor Marosvásárhelyen. A fesztiválon fellép többek közt a Korn, az Omega, a Europe és a Phoenix, Tricky, a Gorillaz Sound System, Dub FX, illetve a lemezlovasok krémje (Fedde Le Grand, az Above and Beyond, Mark Knight és Hernan Cattaneo).

A Félsziget Fesztivállal kapcsolatos információk a www.felsziget.ro oldalon olvashatóak. A fesztiválra az Eventim jegyterjesztő hálózatában, a www.eventim.ro oldalon, illetve a www.felsziget.ro oldalon feltüntetett jegyterjesztő helyeken lehet jegyet váltani.

A több mint hetven koncertet, 30 sportágat, filmeket, színházi előadásokat, strandolást, extrém sportokat és rengeteg szórakozási lehetőséget kínáló Félsziget Fesztiválra elővételben egy négynapos bérlet 199 lej, egy egynapos jegy 80 lej, míg a helyszínen 240 lejért lehet majd bérletet, és 100 lejért napijegyet váltani.

2010-ben a Coca-Cola mutatja be a Félsziget Fesztivált, a Kiss FM és a Prima TV médiatámogatásával. Főtámogatók: az Orange és a Ciuc – a fesztivál hivatalos söre.

Szervezők: a Sziget Management és a MIÉRT. Társszervező: a Román Lottótársaság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!