ERDON Helyi hírek

2010.08.06. 08:27

Községnap Szatmárhegyen

<p>Szatmár megye - Augusztus 8-án, vasárnap immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Szatmárhegyen a Dónát-napi ünnepség, mint községnap - tudtuk meg a szervezőktől.</p>

A községnap a 11 órától kezdődő, az erdődhegyi római katolikus kápolnában tartandó ünnepi szent misével kezdődik, melyet 13 órától a szatmárhegyi futballpályán rendezvénysorozat követ. A délutáni program az erdődi mazsorettek felvonulásával kezdődik, melyet 13.30-kor tűzoltóbemutató követ. 14 órakor díjazzák az idén 50. házassági évfordulójukat ünneplő lakosokat, majd az erős emberek versenyét tekinthetik meg a jelenlévők. 16-18 óra között gyermekvetélkedőket tartanak, eközben a futballpályán labdarúgó mérkőzéseket játszanak a sport szerelmesei. 18 órától a zsűri kiértékeli és díjazza a bográcsfőzőversenyen résztvevők munkáját. Az egész napos programsorozat hajnalig tartó bállal zárul. A szervezők mindenkit szeretettel várnak a Dónát-napi ünnepségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!