ERDON Helyi hírek

2010.08.03. 08:34

Közgazdasági Egyetem SAJTÓKÖZLEMÉNY

<p>A Nagyváradi Közgazdasági Egyetem, inter-regionális kooronátori minőségében a nők és férfiak közötti Esélyegyenlőségi Országos Ügynökséggel, a temesvári Nyugati Egyetemmel, az aradi „Aurel Vlaicu” Egyetemmel, a nagybányai Északi Egyetemmel, a resicabányai „Eftimie Murgu” Egyetemmel, a szatmárnémeti Kereskedelmi Akadémiával és a Romániai Tudományos Menedzsment Egyesülettel közös együttműködésben, a „Vállalkozói szellem és az esélyegyenlőség.Egy inter-regionális női vállalkozói iskolamodell.” elnevezésű projek keretében, az Európai Szociális Alapból finanszírozott – „Befektetés az emberekbe!” projektre vonatkozó POSDRU/9/3.1/S/5–ös szerződés értelmében meghirdeti:</p>

Az én üzleti tervem”verseny és Szatmár megye 4 helyi központjában megrendezésre kerülő, az AntrES női vállakozói esélyegyenlőség gála II. fordulójának megszervezését.

A projekt gyakorlatba ültetésének határideje: 2009. 01.05 – 2011.01.05. Értéke: 12 500 104 lej.

2010. július 1.–31. között helyi szinten, a helyi AntrES központokban került sor „Az én üzleti tervem!” verseny II. fordulójára. Ezen a versenyen több mint 96 üzleti terv vesz részt, amelyeket az I. célcsoportként menedzser nők, II. célcsoportként pedig olyan hölgyek nyújtottak be, akik szeretnének saját vállalkozást létrehozni, és akik 2010. január 5. – június 30. között az AntrES Vállalkozói Iskolák keretében ingyenes képzésben részesültek.

A helyi központokban megrendezett„Az én üzleti tervem”verseny keretében, értékelt üzleti tervek sorrendjét és a Női Vállalkozói Iskolai végzettséget igazoló okleveleket az AntrES helyi központokat működtető polgármesteri hivatalok szkéhelyén az „AntrES női vállakozói gálák” keretében adják át. Így:

  • Avasfelsőfaluban: 2010. augusztus 4.

  • Erdődön:2010. Augusztus 4.

  • Nagykároly: 2010. augusztus 5.

  • Tasnádon: 2010. augusztus 5.

2010. augusztus 9. –15. között szervezik meg „Az én üzleti tervem” verseny területi szakaszát,a partner egyetemek szintjén.Ezen a helyi központokban értékelt 96 üzleti terv vehet részt.

A területi szakasz legjobb üzleti terveinek díjazására 2010. augusztus 27–én kerül sor a Szatmárnémeti Kereskedelmi Akadémián megrendezésre kerülő „AntrES női vállakozói gálán”.

A rendezvényeken mintegy 1000 lej értékben fognak díjakat kiosztani, minden helyi AntrES központ esetében egyet.

Projekt menedzser: dr.Anca Dodescu egyetemi tanár

Bővebb felvilágosítások: a www.antres.ro honlapon.

Területi koordonátor:dr. Flavia Nistor (Chiorean)egyetemi adjunktus, e-mail:flavia_chiorean@yahoo.com

Avasfelsőfalui helyi koordonátor:dr. Andreica Romulus, egyetemi adjunktus e-mail: academiacomercială@yahoo.com

Erdődi helyi koordonátor: drd. Andreica Angela, egyetemi adjunktus e-mail: academiacomercială@yahoo.com

Nagykárolyi helyi koordonátor : drd. Chiorean Flavia, egyetemi adjunktus e-mail: flavia_chiorean@yahoo.com

Tasnádi helyi koordonátor: drd. Andreica Cristina, egyetemi adjunktus e-mail: academiacomercială@yahoo.com

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!