ERDON Helyi hírek

2010.08.31. 11:30

Karambol: a teherautó gázpalackokat szállított

<p>Kedd reggel fél tíz körül a 76-os számú országúton Harangmező (Hidişelu de Sus) településen egy személygépjármű ütközött egy gázpalackokat szállító tehergépkocsival.</p>

A rendőrség közleménye szerint a Bihar megyében bejegyzett gépjármű vezetője nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladt, így a csapadékos úttesten egy éles kanyarban elvesztette a gépjármű felett az uralmát. Áttért a menetiránnyal ellentétes forgalmi sávra és ütközött a szemből érkező Temes megyei rendszámtáblájú haszongépjárművel, amely gázpalackokat szállított. A helyszínre érkezett két rohammentős osztag és a Sürgősségi Esetek Felügyelőségének egyik csapata is. Négyen sérültek meg a baleset következtében. A tűzoltóság szóvivője, Herţe Cristian azt nyilatkozta, hogy mivel a gázpalackok nem sérültek, a baleset helyszínén nem állt fenn robbanás veszélye. Információink szerint a négy sérült állapota stabil. A teherautó sofőrje zúzódásokat szenvedett, és a Megyei Kórház sürgősségi osztályán látták el sérüléseit. A személygépjármű három utasa közül egy férfit a Megyei Kórház ortopédiájára utalták csípőtájéki és bordaközi törésekkel. Hasonló sérülésekkel látták el az autó egyik hölgy utasát is. A harmadik utast csípőtájéki és combcsonti töréssel ápolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!