ERDON Helyi hírek

2010.08.03. 16:48

Jótékonysági rendezvény

<p>Augusztus 6–án, 20 órai kezdettel a szatmárnémeti Insomnia Club ad otthont annak a jótékonysági rendezvénynek, melynek teljes bevételét a szatmárnémeti Szent Benedek Autistákért Egyesület javára ajánlják a szervezők.</p>

A belépő 5 lejbe kerül személyenként, melyet egy perselyben kell elhelyezniük a vendégeknek. Mint Dragos László Edmond és Kajtár Beatrix szervezők elmondták, a csapat megalakulásának második születésnapját ünnepli, s ez alkalomból szervezett eseményt összekapcsolva a segítő szándékkal szeretnék az autista központban tanuló gyermek javát szolgálni. A tervezett program szerint a péntek este nyolc órakor kezdődő rendezvényen a következő csoportokat láthatja és hallhatja a közönség: a Decent & Kpo nagybányai együttest, a Soso & Eclypse nagyváradi együttest, a Crazy Dancers szatmárnémeti tánc együttest, Foot Prints kolozsvári táncegyüttest és a Black&White–Angels táncegyüttes tagjait. A fellépők péntek este 20 és 24 óra között lépnek közönségük elé, ezt After Party (Hip–Hop, House, RnB zenei ritmusokra) követi. Részletesebb információk a satumarezynky@yahoo.com e–mail címen, vagy a 0749 358 841–es és 0755 674 346–os telefonszámokon kaphatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!