ERDON Helyi hírek

2010.08.06. 13:40

Elkezdődött a motoros-buli Mezőpetriben

<p>Tegnap délután a sátorverést követően elkezdődött a megye legnagyobb motoros bulijának tartott eseménye, a Viking Moto Party.</p>

A rendezvény immár hatodik alkalommal kerül lebonyolításra, s az elmúlt néhány évhez hasonlóan most is a mezőpetri focipályán kijelölt helyszínen. A tegnap két koncerten is tombolhattak a jelenlévők: a Black Diamond és a Blues Company dübörgött a motoros fesztivál színpadán. Ma 14 órától kezdődően bemutatkoznak a Vikingek. A bemutatkozás során motoros vetélkedők, motoros lassúsági verseny, hordógurítás és egyéb ügyességi versenyek várják a vállalkozó szelleműeket. Ezt a programot 18 órától Hídi Miki bemutatója követi, míg 22 órától az AB/CD zenekar várva-várt koncertjén énekelhetnek a rockerek. A nap a Matador koncertjeként meghirdetett bulival ér véget. Augusztus 7-én, 14 órától kerül sor a látványos motoros felvonulásra, a Mezőpetri - Nagykároly útvonalon. 15 órától újabb motoros vetélkedőkre kerül sor, majd 20 órától a Crymson koncertezik. 22 órától erotikus showműsort kísérhetnek figyelemmel a közönség tagjai, amit 22.30 órától a Moby Dick koncertje követ. A fesztivál az éjféltől kezdődő WAN-TED koncerttel ér véget. A belépő egy fő részére 20 lejbe kerül egy napra, míg aki a fesztivál teljes idejére szeretne jegyet váltani, annak 50 lejt kell fizetnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!