ERDON Helyi hírek

2010.08.31. 09:24

Elhalasztották a versenytárgyalást

<p>Nagyvárad - Objektív okok miatt elhalasztották azt a versenytárgyalást, melyet azzal a céllal szerveztek volna, hogy a váradi önkormányzat partnerbefektetőt találjon egy regionális onkológiai központ létesítésére.</p>

A társulási szerződés értelmében a zöldmezős beruházáshoz a nagyváradi önkormányzat biztosítana 5 ezer négyzetméternyi területet a dr. Gavril Curteanu Városi Kórház udvarán, a pályázó cég pedig invesztálna az ingatlanba, a közművesítésbe, az orvosi berendezésekbe és az egészségügyi alkalmazottak kiképzésébe. Az ingatlanberuházás legkevesebb 2,5 millió euró, az orvosi berendezésekbe történő befektetés összege szintén minimum 2,5 millió euró, a személyzet felkészítésébe történő invesztíció értéke pedig minimum 500 ezer euró kell legyen. A kivitelezés futamideje ugyanakkor a megállapodás aláírásától számított 18 hónap.
 
A befektetés összértéke
 
A pénzügyi ajánlatnak tartalmaznia kell a beruházás fő gazdasági-monetáris mutatóinak minimális értékét, amint az a társulási szerződés dokumentációjában szerepel, a győztes kiválasztásakor pedig a következő kritériumok szerint döntenek: maximum 100 pontot adnak a műszaki ajánlatért és legtöbb 50 pontot jár a pénzügyi javaslatért. A befektetés összértéke egyébként 10 millió euró. Az árajánlatokat tartalmazó borítékokat múlt pénteken kellett volna felbontsák a városháza kistermében, azon az illetékesek objektív okok miatt a versenytárgyalást egy későbbi időpontra halasztották.
 
Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!