ERDON Helyi hírek

2010.08.02. 16:38

Bombariadó Szatmárnémetiben a Golescu hídon

<p>Szatmárnémeti - Bombariadó miatt zárták le Szatmárnémetiben a Golescu hidat hétfő reggel. Kellemetlen meglepetésben volt részük azoknak a szatmáriaknak akik a Golescu híd 16-os lakónegyedi oldalán közlekedtek, mert egy szolgálatban levő csendőr visszafordította őket útjukból, arra kérve őket, hogy a híd túloldalán közlekedjenek.</p>

A csendőr annyit árult el, hogy a hídon egy elhagyatott táskát találtak a járókelők, akik a 112-es sürgősségi telefonszámon értesítették a hatóságot, és a kiérkezett rendfenntartók emiatt zárták le a hidat. A piros színű bőrönd szakszerű eltávolítását a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) szatmárnémeti munkatársai végezték, mely idő alatt a forgalmat teljesen lezárták. A hidon mind a gyalogos mind a gépjármű forgalom egy órán át szünetelt. A hivatalos tájékoztatásból kiderült, hogy a bőröndben ruhanemű és tisztálkodási termékek voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!