ERDON Helyi hírek

2010.07.13. 17:32

Nem akarnak költözni a fuvarozók

<p>Szatmárnémeti - A szatmárnémeti áruszállítók nem szeretnének a Transurban székhelyére költözni a Decebal híd lábától, ahol mindeddig várták az ügyfeleket.</p>

Kedd délelőtt a szállítók egy csoportja Albu Adriant, Szatmárnémeti alpolgármesterét lepte meg a hivatal folyosóján. Az áruszállítók július 15-ig el kell hogy költözzenek a Decebal híd lábától, mivel oda a vidéki buszjáratok költöznek a Vasile Lucaciu utcáról. Az áruszállítók azt mondták, a Transurban székhelyén senki nem fogja szolgálataikat igénybe venni, és jobb lenne ha az Ardeleana Home Textiles gyár előtti parkolóba költözhetnének. Albu azt mondta, hogy a fuvarozók elérhetőségeikkel ellátott röpcédulákat ragaszthatnának ki a Decebal híd lábánál, és így nem kellene az egész napjukat ügyfelekre várva tölteniük, ugyanakkor a megbeszélés végén ígéretet tett a fuvarozók kérésének átgondolására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!