ERDON Helyi hírek

2010.07.23. 07:15

Megvitatják a telekadomány ajánlatát

<p>Kolozs megye - Kolozs Megyei Tanács ülésén megvitatják a Rosal Grup hulladékgyűjtő cég ajánlatát, amely szerint a cég egy négy hektáros területet adományozna a tanácsnak Apahidán, ökológiai szeméttároló létrehozása céljából.</p>

Radu Bica, a Kolozs Megyei Tanács alelnöke elmondta, a tanács jó néven veszi az adományt, de elfogadásának egyetlen módja az, hogy ezt megvitassák a tanácsülésen. A megyei tanács alelnöke hozzátette, hogy a javaslat túl későn érkezett, ugyanis a tanács napokon belül  megkapja a környezetvédelmi engedélyt a feleken létrehozandó ökológiai szeméttárolóra, és benyújtja a támogatási kérelmet Brüsszelben. Ám ha a megyei tanácsosok mégis úgy gondolják, hogy az apahidai terület alkalmasabb erre, akkor elfogadhatják a Rosal Grup ajánlatát. Silviu Prigoană, a Rosal Grup tulajdonosa szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a Kolozs Megyei Tanácsnak adományoz egy négyhektáros területet Apahidán.

(www.paprikaradio.ro)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!