ERDON Helyi hírek

2010.07.22. 08:59

Majtény napja

<p>Július 25–én tizedik alkalommal rendezik meg Majtény község napját. Az esemény 11 órakor veszi kezdetét a Mihai Viteazul szobornál. Köszöntőt mond David Gheorghe polgármester, közreműködik a Mircea Cacu vezette fúvószenekar és a helyi iskola tanulói.</p>

12 órakor a résztvevők a mazsorettekkel és a fúvószenekarral az élen a sportpályára vonulnak, ahol gazdag szórakoztató műsor várja az érdeklődőket. Szerémi Andrea irányításával fellépnek a kismajtényi I–IV. osztályos tanulók, Lőrincz Zoltán irányításával egy magyarországi néptánccsoport, Merker Andrea és Csirák Emília irányításával az NDF nagymajtényi néptánccsoportja, a Csengeri Orfeus Alapítvány népi együttese és mások. 19.30 órakor lép színpadra a biharkeresztesi Tini Dance Együttes, 21 órától a Compact, 22.30 órától szatmárnémeti könnyűzenei együttesek szórakoztatják a közönséget. A községnap szabadtéri diszkóval ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!