ERDON Helyi hírek

2010.07.08. 16:04

Készül az üvegpiramis

<p>Nagyvárad - A nagyváradi önkormányzat május 11-én bocsátotta az Abed Nego Com Kft. rendelkezésre a városháza azon belső udvari részét, ahol a vállalkozás egységes ügyfélszolgálati, üvegpiramis tetejű helyiséget fog kialakítani.</p>

Korábban hét cég- öt nagyváradi- a Simbac Rt., a CIAC Rt., a Selina Rt., az Abet Nego Com Kft. és a Conpila Kft., valamint a gyulafehérvári Alsecon Kft. és a Botoşani-i Cornell Floor Kft. nyújtott be pályázatot a versenytárgyalásra. A győztes kiválasztásakor a legkisebb árajánlat kritériuma döntött. A május 7-én aláírt, 1.546.894 millió lej értékű szerződés értelmében az átadást követő tizenkét hónapon belül kell végezni a munkálatokkal (elektromos hálózat, fűtési és ventilációs rendszer kialakítása, szaniter berendezések, faburkolás stb.). A tervek szerint egy hosszú pultnál harmincnégy helyen szolgálják majd ki az ügyfeleket, ötven hely pedig a várakozásra lesz fenntartva. Az alagsorban ugyanakkor egy vendéglátóipari egységet és mosdóhelyiségeket is kialakítanak.
Jelenleg az alagsor kialakításánál tartanak, az oszlopokat hamarosan teljesen befedik a betonelemekkel. A munkálatokkal a terv szerint haladnak, amennyiben az időjárás is megengedi, két-három héten belül nekilátnak a földszintnek.
 
Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!