ERDON Helyi hírek

2010.07.09. 18:14

Kibővítik a programot

<p>Szatmár megye - Új programokkal bővül a nagykárolyi termálstrandon a „Gyereksziget”nevű rendezvénysorozat.</p>

Jövő héttől kezdődően új programokkal bővül a “Gyereksziget” elnevezésű rendezvénysorozat a nagykárolyi termálstrandon – tájékoztatott Bogdan Georgescu, a Nagykárolyi Művelődési Központ igazgatója. Hétfőtől tehát Adrian Paşca zenetanár, Szűcs Endre tánctanár, Fastus József rajztanár, valamint Kiss Zita és Paul Sarvadi szíművészeti oktatók tartanak foglalkozásokat a gyerekeknek. Továbbá Nuna Corina, Sălăgean Linda és Vălean Erika, a Nagykárolyi Városi Könyvtár munkatársai több meglepetéssel várják a gyerkőcöket.
A foglalkozások ebben a hónapban hétköznaponként 9-től 13 óráig tartanak az üdülőtelep vezetői által előkészített területen. A szervezők minden nap 8.50 órakor várják a résztvevőket a termálstrand előtt. A szervezők emellett felhívják a szülők figyelmét arra, hogy a gyerekek számára készítsenek uzsonnát a foglalkozások idejére.
A múlt héten összesen 70 gyerek vett részt a rendezvénysorozat programjain. A nagykárolyi gyerekeken kívül hárman érkeztek Szatmárnémetiből és ketten Budapestről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!