ERDON Helyi hírek

2010.07.06. 12:46

Kágya ötödik lett a szavazáson

<p>Bihar megye - Az elmúlt hónapban adtuk hírül, hogy Molnár Andrea, a nagykágyai iskola testnevelőtanára internetes szavazás által egy sportpálya létesítésére pályázott. Most – még – nem sikerült célt érni.</p>

Molnár Andrea az OMW Petrom által meghirdettet pályázatra jelentkezett, melyben a cég havonta 5 ezer eurót ajánl fel egy–egy sportpálya létesítésére. A tanárnő június hónapban szállt versenybe, és akkor lett volna a nyertes, ha a megadott – és általunk akkor közölt – honlapon a riválisokat megelőzve a legtöbb szavazatot kapja. Sajnos ez most nem jött össze...

Ötödik helyen

Molnár Andrea kérdésünkre elmondta: 27 versenytársa volt a június végén lezárult szavazáson, és 313 vokssal – bár menet közben a második helyen is állt – az ötödik lett. Az első helyezés, és vele a pénz most Bákó megyébe került. Ez elég sok szavazat, tekintettel arra, hogy közben megkezdődött a vákáció, amikor a diákok és a tanárok is már mással voltak elfoglalva, fejtette ki a tanárnő, aki ezúton is megköszöni a támogatást mindenkinek. A www.erdon.ro – honlapunkon többen is hozzászóltak a kezdeményezéshez.

Októberben újra

Ezekből kiderül, hogy még Budapestről is volt segítő szándékú olvasónk, ellenben többen is nehezményezik, hogy bonyolult procedúra a szavazat leadása. Ez nem a pályázó hibája – a véleménnyel egyébként alulírott is egyetért. A tanárnő nem adja fel a „harcot”: úgy tervezi, hogy majd már a vakáció után, az októberi szavazásra újra benevez, és akkor is kéri majd a támogatást, nem csak a kágyaiaktól, és a környékbeliektől, de az egész megyétől, és mindenkitől, aki úgy gondolja, pár kattintással segít a cél elérésében. A témára akkor visszatérünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!