ERDON Helyi hírek

2010.06.22. 15:56

Viking Moto Party idén is Mezőpetriben

<p>Szatmár megye - Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Viking Motors Találkozó, melynek a korábbi évekhez hasonlóan ismét Mezőpetri lesz a helyszíne.</p>

A szervezők ebben az évben, augusztus 5–7 között szervezik meg az eseményt. A program gerincét javarészben az évek során megszokott programok alkotják. Változást a fellépők névsora jelenthet a rendezvény színpadán. Ebben az évben is lesz motorosfelvonulás, különböző ügyességi vetélkedők, vizespóló-verseny, motorszépségverseny, ügyességi verseny, stb. A szervezők ezen kívül arról is gondoskodtak, hogy a sörsátrak és a rockzene is szerepeljen a találkozó programjában. Esténként a magyaroszági AB/CD és a Moby Dick zenél, de a fellépők között lesz a nagykárolyi Psycho Symphony együttes is. A csütörtöki nyitónapon a Crymson és a Blues Company zenél, míg a koncerteket követően nyitóbulira kerül sor, a Matador együttessel. Pénteken Hidi Miki streetfight-bemutatója követi a motorsofelvonulást és a különböző ügyességi próbákat, majd az esti órákban az AB/CD koncertezik. Szombaton lesz a motorosfelvonulás, valamint egyéb érdekesnek ígérkező program. A nap és a fesztivál a Psycho Symphony és a Moby Dick koncertjével ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!