ERDON Helyi hírek

2010.06.08. 13:08

Vetési vendégek az óvodában

<p>Nagykároly - Egy nevelési projekt keretén belül a Vetési Óvoda gyermekeit látták vendégül tegnap a Nagykárolyi 3-as Számú Óvodában.</p>

Az eseményen több programban is részt vehettek az óvodások: az óvónők társaságában megtekintették a Szent László Közösségi Házban éppen aktuális fotótárlatot, majd egy városi séta keretében körbejárták a Károlyi kastély kertjét is. Ezt követően az intézménybe való visszatérésük után az említett projekt részeként a gyermekek lufikra kötöttek barátságot és összetartást jelképező, papírra írt üzeneteket.

A projekt keretében, melynek vezetői Puşcaş Hajnal-Éva és Daloş Anamaria, asszisztense pedig Gherman Ecaterina, több nemzetközi ünnep (Emberjogi Nap, Béke Napja, Gyermeknap stb.) alkalmával is tartottak foglalkozásokat. Ugyancsak a projekt részeként a nagykárolyi óvodások márciusban látogattak el a Vetési Óvodába.

A Nagykárolyi 3-as Számú Óvoda egy érdekességgel is büszkélkedhet, ugyanis szombaton, az intézmény évzáró ünnepségén bemutatásra került az óvoda Mesetarisznya című (Trăistuţa cu poveşti) kétnyelvű újságjának első lapszáma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!