ERDON Helyi hírek

2010.06.30. 08:31

Kézműves Tábor

<p>Idén is fenntartja immár hat éves hagyományát, a Kézműes tábor szervezést a MAKET (Bihar megyei Magyar Középiskolás Egyesületek Tanácsa).</p>

Az elmúlt két évvel ellentétben újonnan Hegyközszentmiklóson lesz megrendezve Július 12 és 17 között. Ahogy azt a neve is sugallja, a tábor kézműves tevékenységek köré épül, ugyanakkor rengeteg szabadidős programon is tevékenykedhetnek a résztvevők elősegítve ezzel a nyári kikapcsódást. Klasszikus formáját tartva idén is a résztvevők csoportokra lesznek osztva, s vetekedhetnek egymással a Kézműves tábor alatt. Lesznek sport, logikai, ügyességi, és csapatjáték jellegű vetélkedők. A résztvevőknek lehetőségük lesz hűsülni a hegyközszentmiklósi termál vízben is. Idén a részvételi díj változatlanul 70 RON, 700.000 régi lej, amely fedezi a táborban az étkezést (reggeli, ebéd vacsora) és a szállást, amely sátor tábor formájában nyilvánul meg. A jelentkezési lap letölthető a www.maket.makosz.ro honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!