ERDON Helyi hírek

2010.06.01. 10:53

Kék hírek Bihar megyéből

<p>Bihar megye - Május 31-én a Bihar megyei közlekedési rendőrök a közutakon razziáztak a balesetek és a szabálytalanságok kiküszöbölése, illetve megelőzése végett. Huszonnégy óra leforgása alatt 185 alkalommal büntettek, 18.700 lej összértékben.</p>

Felfüggesztettek 6 jogosítványt, 3 bűncselekményt és 6 koccanásos balesetet állapítottak meg.

 Jogsi nélkül. Hétfőn délután 15 óra körül azon kapták N. Z. 22 éves nagyváradi lakost, hogy jogosítvány nélkül vezeti gépjárművét az Al. Andriţoiu utcában. Ugyanígy járt 13.20 óra körül S. E. G. 52 éves váradi lakos a paptamási Umbrei utcában. Mindkét esetben bűnvádi eljárás indult.

 Rendszám. Május 31-én 22.10 óra körül a 797-es számú megyei út szentandrási szakaszán L. P. C. 31 éves helyi lakos egy olyan gépjárművet vezetett, melynek ideiglenes rendszáma 2009. szeptember 23-án érvényét vesztette. A sofőr megtagadta, hogy vérmintát adjon és az alkoholszintet mérő készülék használatát is visszautasította. Bűnügyi eljárást indítottak ellene, az ügyben tovább nyomoznak.

 Baleset. Hétfőn 13.30 óra körül a váradi Moldovei utcán S. T. D. 53 éves váradi lakos az általa vezetett haszongépjárművel elütött egy gyalogost. Az áldozott, S. E. 63 éves váradi lakos körültekintés nélkül futott át az utcán, szabálytalan helyen. Az ügyben tovább nyomoznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!