ERDON Helyi hírek

2010.06.03. 17:07

Huli Buli Nagyváradon – Játsszon és nyerjen!

<p>Az évadzűró Huli Buli június 12-én, szombaton 22 órakor kezdődik a Gekko-ban (Tudor Vladimirescu utca 40. szám). A belépő ára 5,98 RON.</p>

Az Erdély Online 3 olvasója ingyen juthat majd be a buliba, emellett pedig 10 RON értékű fogyasztást, és huli bulis pólót is nyerhet. A húzáson való részvételhez csak annyit kell tenni, hogy az érdeklődők egy e-mailt küldenek az erdon@informmedia.ro címre, ezzel bekerülnek azok sorába, akik közül sorsolunk.

Az e-mail tárgysorába (subject) csak annyi szerepeljen, hogy „Huli buli nyereményjáték”, magában az üzenetben pedig csak a jelentkező nevét, lakcímét és telefonszámát tüntessék fel. A sorsolást nagyváradi szerkesztőségünkben tartjuk június 10-én 15 órakor. A nyeremények érvényesítésére feljogosító szelvényeket másnap, június 11-én 12–17 óra között lehet átvenni szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia sugárút 34. szám). A http://nagyvarad.hulibuli.com honlapon további információk találhatók az eseményről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!