ERDON Helyi hírek

2010.06.24. 10:51

Gázolás a Golescu–híd lábánál

<p>Szatmárnémeti - A rendőrség szerint a gyalogátkelő helyen tartozkódott az 17 éves lány, akit csütörtökön elgázolt egy taxis, a szatmárnémeti Golescu–híd lábánál.</p>

A szatmárnémeti Golescu-híd lábánál, a Nicolae Golescu utcán egy 17 éves lányt gázolt el egy taxis. A sofőr szerint a lány szabálytalan helyen akart átkelni az igen forgalmas úton, bár alig tíz méterrel arrébb volt a gyalogosátkelő hely. „Egyszer csak elém került. Nem tudom hogyan, talán szaladt” – mondta a sofőr, Szabó Attila.
Viszont a Szatmár Megyei Rendőrségközleménye szerint a 17 éves S. S. szabályos helyen, a gyalogátkelőn akart az úttest túloldalára jutni, a balesetet pedig a taxisofőr figyelmetlensége okozta.
A helyszínelő rendőrök ellenőriztek, hogy fogyasztott–e alkoholos italt a 44 éves sofőr, de az alkoholszondás vizsgálat nem mutatott ki alkoholt a kifújt levegőben.
A lányt a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi fogadóállomására szállították, úgy tudjuk lábtörést szenvedett.
Egyébként a helyszínelés idejére a rendőrök lezártak egy rövidebb útszakaszt, ez idő alatt csak nehezen lehet közlekedni a hídon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!