ERDON Helyi hírek

2010.06.28. 14:01

Díjazták a legjobbakat

<p>Nagyvárad - Hétfő délután a Nagyváradi Egyetem dísztermében a felsőfokú intézmény szenátusa ünnepséget szervezett azon diákok számára, akik kiváló tanulmányi eredménnyel zárták a tanévet.</p>

Cornel Antal rektor hangsúlyozta: az egyetemisták javaslatára szervezik a rendezvényt, az idei a második ilyen alkalom. A lehetőségeihez mérten az egyetem díjazni igyekszik a legjobb hallgatóit, nem feledkezve meg arról, hogy a tanárok és a diák kiegészítik egymást, egyik fél sem tudna tevékenykedni a másik nélkül.

A vezetőség összesen 97 egyetemistát jutalmazott meg, köztük a tizennyolc fakultás évfolyamelsőit. Külön gratuláltak Raluca Repsigannak, Miklós Radu Mihainak és Floare Ruştinak, akik valamennyi tantárgyból tízest kaptak. A rendezvényen közreműködött Thurzó Zoltán (zongora), Thurzó Sándor József (brácsa), Szabó Annamária (szoprán) és Tasnádi Ferencz (mélybariton).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!