ERDON Helyi hírek

2010.06.09. 08:51

A Belényeskörnyéki Gyermekkórus koncertje

<p>Bihar megye - A belényesi Alitta Alapítvány ifjúsági termében rendezték meg a napokban a Belényeskörnyéki Keresztény Gyermekkórus tanévzáró koncertjét.</p>

A belényesi, köröstárkányi, várasfenesi, körösjánosfalvi, és kisnyégerfalvi gyerekek – pár nappal a gyereknap után – mintegy saját magukat is „megajándékozták”, a termet zsúfolásig megtöltő szülők, nagyszülők, tanárok, tanítók mellett. Mike József és Egyed Ernő karmesterek már több, mint két éve foglalkoznak a gyerekekkel, Mike József baptista lelkipásztor akkoriban érkezett a Fekete Körös vidékére, és kezdte zenei tudását átadni, a zene szeretetére nevelni a gyerekeket. Az esemény imával kezdődött, majd a közel kétórás műsor után a kórustagok jutalma a közönség tapsa mellett könyvekből álló ajándékcsomag volt. Az Alitta Alapítvány a továbbiakban is szívesen közreműködik hasonló kulturális események megrendezésében, tudtuk meg Szarvadi Gyulától, a belényes RMDSZ alelnökétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!