ERDON Helyi hírek

2010.05.13. 10:45

Turisztikai vásár szombattól

<p>Bihar megye - A csütörtöki lapszámunkban közölttől eltérően nem pénteken, hanem szombaton kezdődik, és vasárnapig tart a nagyváradi önkormányzat valamint a Bihar Megyei Tanács által szervezett Turisztikai Vásár a váradi Sas-palota passzázsában.</p>

Az immár második idényéhez érkező vásárt szombat délelőtt tizenegy órakor nyitják meg hivatalosan. A megnyitót követően az Ausana együttes, majd az Árkádia Bábszínház román tagozata lép fel. Három órától néptáncműsor lesz, háromnegyed négytől a Fr. Hubic iskola tanulói adnak koncertet.16.20-tól ismét az Ausana, háromnegyed öttől pedig a Galagonya néptáncegyüttes lép majd fel. A vasárnapi program déli tizenkét órától az Árkádia bábszínház magyar tagozatának Zene Cirkusz című előadásával kezdődik, melyet számos más zene- és táncprodukció követ majd. Mindkét napon látható lesz Boc Minerva varrottas- és szőttes kiállítása, szombaton Fekete Mária tart bemutatót az általa vezetett alkotóműhely keretében. A gyerekek érdeklődésére számíthat az arcfestés is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!