ERDON Helyi hírek

2010.05.04. 16:53

Nemzetközi vakáció és utazás kiállítás

<p>Szatmár megye - Május 7. és 9. között harmadik alkalommal szervezi meg az utazási expót a Show Time Entertainment Factory rendezvényszervező iroda és a Szatmár Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.</p>

Az eseményen részt vesznek utazási irodák, szállodák, wellness- és győgyfürdők képviselői, szakmai képzéssel foglalkozó szervezetek, szaksajtó képviselői, bankok és biztosítótársaságok képviselői és bemutatkozik több Szatmár megyei kisüzem is. A kiállítás helyszínén megvásárolható 5 lejes tombolával wellness-hétvégék és aquapark-belépők találnak majd gazdára, míg egy másik típusú tombola nagyobb aktivitást igényel. A kiállítás kabalája, a tűzoltótorony alakú Tüzi egész héten szórólapokat osztogat a megyeközpontban, melyeket az utazási expón bemutatkozó nyolc killítónál kell majd lepecsételtetni, illetve a feltett kérdésre helyesen válaszolni és ezzel a szelvénnyel is részt lehet venni nyereményjátékon.

Szombaton szabadtüzi sütő- és főzőversenyt szerveznek Szatmárnémeti új központjában, melyre a 0261-710871-es faxszámon, vagy e-mailben az office@showtimefactory.ro címen lehet jelentkezni. A főzőversennyel egyidőben Gyerekbirodalom nyitja meg kapuit szombaton, ahol a gyerekeknek a szervezők arcfestéssel, óriáscsúszdával, távirányítós autók és repülőmodellek bemutatójával és versenyével kedveskednek. Vasárnap, Európa napja alkalmából a gyerekeknek aszfaltrajz-versenyt szerveznek, mondta el Antal Attila szervező.

A szatmári turizmusról értekeznek

Az expó hivatalos megnyitójára május 7-én, 12 órakor kerül sor a Szakszervezetek Művelődési Házában. Ezt követően a kereskedelmi és iparkamara székhelyén 13 órai kezdettel a turizmusban érdekeltek részvételével kerekasztal megbeszélést szerveznek a Szatmár megyei turizmus jelenéről és jövőjéről, melyen a turisztikai minisztérium képviseletében Silviu Zamfira és Maricica Lupse vesznek részt. Daniela Culic, a Szatmár Megyei Kereskedelmi és Iparkamara igazgatónője azért tartja fontosnak, hogy ezen az eseményen minél több érintett részt vegyen, hogy Bukarestbe is eljusson a Szatmár megyei turizmus híre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!