ERDON Helyi hírek

2010.05.18. 16:31

Jubileumi konfirmáció Kiskolcson

<p>Szatmár megye - Szatmár megyében először került sor a 25, 50 és 75 éves jubileumi konfirmációra Kiskolcson, melynek a közösség hagyományt teremt, és a jövőben is összegyűlnek a 25, 50 és 75 éve konfirmáltak.</p>

A konfirmáció napján ők azok, akik a fiatalok fogadalomtételét saját életükkel, és az egyházhoz való hűségükkel teszik kézzelfoghatóvá, és adnak követendő példát az egyház új tagjainak. „Légy hű mindhalálig és néked adom az életnek koronáját!” (Jel.2,10) — ezekkel a gondolatokkal indította útnak az első éves konfirmandusokat Győrbíró Sándor, a gyülekezet lelkipásztora, hogy hitben megerősödve, jövőre a gyülekezet előtt bizonyságot tegyenek és az egyház felnőtt tagjaivá váljanak. Győrbíró Sándor lelkész ezt a kettős ünnepi alkalmat a székelyföldi szokásokból mentette át, a gyülekezet pedig örömmel fogadta a megteremtett emlékezési alkalmat, amikor csak a jubilálók élhettek az Úri szent vacsora lehetőségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!