ERDON Helyi hírek

2010.05.11. 18:35

Új nevet adnának a közfürdőnek

<p>Szatmár megye - <span lang="ro-RO">A </span><span lang="ro-RO"><strong>Szatmár Megyei környezetvédelmi Ügynökség</strong></span><span lang="ro-RO"></span><span lang="ro-RO"><strong>verseny</strong></span><span lang="ro-RO">t hírdetett a </span><span lang="ro-RO"><strong>Kossuth kerti környezeti nevelési központ</strong></span><span lang="ro-RO"></span><span lang="ro-RO"><strong>elnevezés</strong></span><span lang="ro-RO">ére. </span><span lang="hu-HU">A</span><span lang="ro-RO"> régi szatmári közfürdő épületét uniós projektből újították fel, </span><span lang="hu-HU">és benne </span><span lang="ro-RO">egy modern légszennyezettségmérő-állomás is </span><span lang="hu-HU">helyet kapott</span><span lang="ro-RO">.</span></p>

A javaslatokat be lehet küldeni a következő címekre: Agenţia pentru Protecţia Mediului – Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr.8/B, cod.440012, elektronikusan az office@apmsm.ro címre, de személyesen is el lehet vinni az ügynökség székhelyére, vagy a 0261-736003-as telefonszámon, illetve a 0261-733500-as faxszámon is közölhetik. A javaslatokat május 29-én bírálják el, a versenyt az Europrojekt környezetvédelmi egyesület támogatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!