ERDON Helyi hírek

2010.05.28. 07:32

Bunta: Szász leszegényítette a várost, és meggazdagodott

<p>Székelyudvarhely tanácsának csütörtöki, május 27-i rendes havi ülése egy igazi kibeszélőshowá alakult, melynek két önjelölt főszereplője a polgármester és alpolgármester volt.</p>

Élcelődések, parázs viták, beszólások, személyeskedések sorozata jellemezte a csütörtöki, május 27-ei tanácsülést, mely nem véletlenül húzódott el közel hat órán keresztül, hisz a legtöbb napirendi pontnál fél órát mellébeszéltek a döntéshozók. A mai napra leginkább a polgármester és az alpolgármester között éleződött ki az – érthető okok miatt – amúgy is “vékony” viszony, folyamatosan piszkálgatták egymást, utalgattak a másik különböző viselt dolgaira, majd a szópárbaj az ülés végén azzal ért véget, hogy a polgármester beolvasott beosztottjának: Te, aki leszegényítetted a várost, és meggazdagodtál, hallgass! – fordult Szászhoz, akinek erre mindössze annyi volt a replikája: nem tudsz viselkedni, butaságokat beszélsz.

(www.szekelyhon.ro)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!