ERDON Helyi hírek

2010.04.15. 11:51

Találkozó lakótársulásokkal

<p>Nagyvárad - A nagyváradi önkormányzat ismét találkozókat szervez a helyi lakótársulások képviselőivel. Szerda délutánra a Szőlős (Nufarul) lakónegyed lakótársulásainak képviselőit hívták meg a polgármesteri hivatal nagytermébe.</p>

A közvitán Ilie Bolojan polgármester mellett részt vettek a műszaki igazgatóság, a Főépítészi Hivatal, a Katasztrófavédelem, a RER Ecologic Service, az Urbana, a Villanytelep és a közösségi rendőrség képviselői. A polgárok és az intézmények képviselő érintették többek között a tömbházak hőszigetelésének, a zöldövezetek karbantartásának kérdését, de szó esett arról is, hogy a tömbházak bejáratánál biztosítani kell a kiviliágítást.

A megjelentek megtudhatták azt, hogy májustól kezdődően, miután kiosztja a lakótársulásoknak a zöldövezeteket, az önkormányzat versenyt hirdet, és a legtisztább, legjobban karbantartott zöldövezetekkel büszkélkedő lakótársulásokat  jutalomban részesíti az ősz folyamán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!