ERDON Helyi hírek

2010.04.20. 12:52

Szatmárnémetiben egyre inkább védik a zöldterületeket

<p>Szatmár megye - Április 19-én a Szatmárnémeti Közösségi Rendőrség tetten érte H. Vasile és B. Balazs, 25 illetve 16 éves pusztadaróci lakosokat, amint a megyeszékhely és Lázári közötti út mentén — a volt csontház mellett — akartak építkezési törmeléket lerakodni a zöld területen.</p>

A törmelék egy szatmárnémetiépítkezésből származó hulladék. A tetten ért személyekre 600, illetve 300 lejes pénzbüntetést róttak ki, és kötelezték őket arra, hogy tisztítsák meg a területet. Ugyancsak ezen a napon Szatmárnémetiben a központi parkban érték tetten a 34 éves T. Cristiant, a közösségi rendőrség szolgálatban lévő tagjai, amint virágot próbált lopni a park ágyásaiból. A férfit 80 lejre büntették meg. A 43. B. Ecaterina és a szintén 43 éves F. Zita pedig azért kaptak 100-100 lejes büntetést, mert a park virágágyásain és a zöldterületen keresztül haladtak át, és nem a sétányokat használták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!