ERDON Helyi hírek

2010.04.29. 12:52

Érszőlősi vidám hétvége

<p>Bihar megye - Beke László, Érszőlős polgármestere vidám hétvégét szervezett a helyi kultúrházban. Az épület felújítása már majdnem kész, hétvégére az öltözők is elkészültek, a következő fűtési szezonra pedig a fűtési rendszer is elkészül.</p>

A bútorzat és a technika még hiányzik, de ismerve a polgármester tettrekészségét, ez sem várat már sokáig magára. A szórakoztatásról a Horváth János Társaság (HJT) színjátszó csoportja gondoskodott, nagy sikert aratott kabaréműsorukkal. A kétórás műsor igencsak megdolgoztatta a helyi lakosok nevetőizmait, akik nem fukarkodtak tetszésüket tapssal kifejezni. Annak ellenére, hogy elkezdődtek a tavaszi munkálatok, teltház volt. Beke László elmondta, hogy Érszőlősön mindig is igény volt a kulturális rendezvényekre, ezért tulajdonított kiemelt fontosságot a kultúra házának felújítására. Egész heti kemény munka után mindenkinek jólesik és megérdemel egy kis lazítást, ezért szervezte meg ezt a díjmentes kikapcsolódási lehetőséget. A szórakozás nem ért véget a függöny lehúzásakor, mivel előadás után vendégek és vendéglátók egy jókedvű nótásvacsorán vettek részt.

A HJT csapata már többször megfordult a településen, sokszor szórakoztak együtt, így nézők és előadók között baráti kapcsolatok alakultak ki. A vidám hétvégét megtisztelte jelenlétével Derzsi Ákos parlamenti képviselő és felesége, Judit asszony is. A képviselő úr aznap éppen kihelyezett fogadóóráját tartotta Érszőlősön. Elmondta, hogy ez nem egyedi eset, ugyanis a jövőben, szándékában áll minél több olyan településen is fogadni az ügyfeleket, ahol nincs irodája. Ezzel szeretné még közvetlenebbé és elérhetőbbé tenni a választó és választott közötti kapcsolatot. Az est folyamán az is bizonyítást nyert, hogy nemcsak a parlamentben, a nótázásban is megállja a helyét. Beke László polgármester elégedett volt az esttel és a hangulattal és úgy határozott, hogy máskor is szervez ehhez hasonló lazító hétvégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!