ERDON Helyi hírek

2010.04.06. 14:19

Parkolásszabályozás úttisztítás miatt

<p>Nagyvárad - A nagyváradi közösségi rendőrség az utcákon parkoló kocsik szélvédőjére értesítőket helyezett el a tavaszi nagytakarítási kampány során, melyben felhívja az autósok figyelmét arra, hogy bizonyos napokon és időintervallumokban fel kell szabadítsák az út egyik, majd a másik oldalát azért, hogy a RER Ecologic Service köztisztasági vállalat autói takaríthassák az utaknak azokat a részeit is, amelyeken a kocsik parkolnak.</p>

„A kampány ugyan március 31-én befejeződött, de az úttakarítás folytatódik egészen őszig” - mondta Petri Csilla, a nagyváradi önkormányzat sajtóosztályának munkatársa. Az autósoknak ajánlatos betartani ezt a korlátozást, ellenkező esetben elszállíthatják a rosszul parkoló kocsikat - figyelmeztetett Petri Csilla. A hivatal munkatársai elmondták, hogy minden olyan váradi utcán, ahol a RER takarít, pannókra vannak kifüggesztve a parkolás korlátozására vonatkozó információk: ezek tanúsága szerint minden kedden 18-21 órák között a jobb, minden csütörtökön 18-21 órák között pedig az utcák bal oldalát kell szabadon hagyniuk az autósóknak. 17 nagyváradi utcán - többek között a Magheru, a Dacia, Decebal sugárutakon, az Aradi, a Kolozsvári úton, a Városháza utcán - van érvényben a parkoláskorlátozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!