ERDON Helyi hírek

2010.04.26. 11:47

Második hely az országos döntőn

<p>Bihar megye - A szatmárnémeti Hám János Iskolaközpontban rendezték meg az elmúlt hét végén a kisiskolásoknak szervezett Vidám Versek Versmondó Versenyének országos döntőjét.</p>

Bihart - az egy héttel korábban, Érmihályfalván tartott megyei döntő eredményeképpen -  az I.-II. osztályosoknál Márton Ágnes (Nagyvárad) és Tóth Judit (Érmihályfalva), a III.-IV. osztályosok kategóriájában Fábián Tamás és Szabó Ivett (mindkettő Nagyvárad) képviselte.
 
Diákok tizenöt megyéből
 
Az ország 15 megyéjéből (Arad, Fehér, Bihar, Bákó, Beszterce–Naszód, Hargita, Kovászna, Kolozs, Hunyad, Maros, Máramaros, Szilágy, Ilfov–Bukarest, Temes, Szatmár) összesen 85 versenyző érkezett a versenyre. A megyénkbeli gyerekek szépen helytálltak, hiszen oklevelek és különdíjak mellett Fábián Tamás révén egy "dobogós" helyezést is elértek: a nagyváradi Dacia iskola harmadikos diákja (tanítónő Zahu Valéria) előadásával az országos zsűrit is meggyőzte, és kategóriájában második lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!