ERDON Helyi hírek

2010.04.27. 11:19

Lefülelték

<p>Bihar megye - A Bihar Megyei Vám- és Pénzügyőrség (DJAOV) felügyelői az elmúlt hét egyik napján - ahogy a Kolozs Megyei Regionális Vám- és Pénzügyőrség által kiadott közlemény fogalmaz - ellenőrzéseket végzett a megye határátkelőhelyeinél, illetve a Szatmárnémeti - Nagyvárad országúton.</p>

Az ellenőrzési akció eredményesnek bizonyult, ugyanis átkutattak egy Nagy-Britanniában forgalomba írt Volkswagen mikrobuszt, melyet a nagybányai illetőségű N.A. vezetett. A járműben 258 csomag BeYu és Cosmetics&More márkájú kozmetikai cikkeket találtak, melyek származásáról az kocsi vezetője semmilyen papírt nem tudott felmutatni. A mikorbuszt a DJAOV nagyváradi székhelyére szállították, a csomagokat kibontották, és összesen 33.304 darab különböző szépségápolási eszközt (szemceruzákat, rúzst, műkörmüket stb.) találtak. A vámügyőrök lefoglalták a 66.126 euró értékű árut, továbbá 1500 lej bírságot róttak ki a vámügyi törvények megszegése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!